GUESTBOOK

Hi!

Heb je een vraag  of opmerking over deze site, heb je zelf nog aanvullende info over releases of ben je op de hoogte van een release die je niet op deze site ziet staan, laat dan even een berichtje achter.
Leuke verhalen over Pim of quotes van hem zijn uiteraard ook welkom!

Do you have a question or comment about this site , do you have additional information about releases or are you aware of a release that is not shown on this site, please leave a message;

Laat hier je bericht achter / Leave your comment here

 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
15 berichten.
Edwin Edwin schreef op 27 mei 2021 om 15:12
Gelikte site, mooi werk. En nu voor eeuwig op jacht naar die ene ontbrekende plaat, happy hunting!
Han van den Essenburg Han van den Essenburg uit Amsterdam schreef op 11 november 2020 om 13:07
Ha Jasper, wat een gave site en een mooi eerbetoon, zoveel goede muziek, heb echt genoten van de clips van Diesel en The President tijdloos! Ook Pim's blogs kan ik iedereen aanraden goed geschreven, veel insights en droge humor. Keep up the good work.
Dick Hissink Dick Hissink uit Wijk bij Duurstede schreef op 6 juli 2020 om 10:54
Wat een mooie verzameling Jasper! Prachtig dat je het zo bij elkaar brengt en nog mooier dat je je inzet voor 'Reappearance'! Wat een mooi innitiatief!
josephine dragstra josephine dragstra uit zuid-scharwoude schreef op 29 november 2019 om 22:46
Goedenavond, ik heb zojuist het liedje van Trini Lopez gehoord, gezongen door U en uw band in de uitzending Veronica inside , vrijdag 29 November. Het bracht bij mij heerlijke herinneringen aan vroeger!! Heeft U een cd waar o.a dit nr op staat? Ga vooral door met deze fantastische nummers uit die goeie ouwe tijd van ons !!! Makes me feel young again!!!!! Hartelijke groet, Josephien
Jan van Olffen Jan van Olffen uit Nieuw Vennep schreef op 24 november 2019 om 00:42
ik mis je, ouwe,.... je hebt zo een grote invloed gehad op mijn hele muzikant zijn, wat ik nog iedere dag met me meedraag!!
Herman Herman uit Loosdrecht schreef op 2 augustus 2016 om 08:03
Hoi Jasper Mooie site heb je gemaakt en een tribute aan je vader. Zo hou je de herinnering voor veel mensen levend. Jammer dat ik hem niet echt kon leren kennen...
Marc van Houten Marc van Houten uit Baarn schreef op 27 juli 2016 om 22:10
Dag Jasper. Mooie site. Geen poespas maar gewoon heel stijl- én liefdevol gemaakt. Pim altijd op de achtergrond, maar wat een klasse. Mooie man en supermens. Vol talent uit Hilversum.
Eddy Ouwens Eddy Ouwens uit Huizen nh schreef op 10 april 2016 om 18:57
Hallo Jasper, Wat heb je een schitterende site gemaakt over je vader!! Zo liefdevol en respectvol. Ik ben er echt van onder de indruk. Pim kwam jarenlang bij me thuis: We spraken avonden over het creëren van sound, Emoties is muziek,en tussendoor maakte we "zomaar"muziek omdat dat voor ons beide de basis was van ons leven. Pim : Een bijzonder mens,een bijzonder talent . Ik vergeet je nooit! Eddy Ouwens.
Bob Dijksen Bob Dijksen uit Alkmaar schreef op 10 april 2016 om 17:20
Hartstikke leuk initiatief; ik heb nog wel foto's van Pim, o.a. bij een CD presentatie in Utrecht!! Wil je die 'hebben'?? En bijv. van het grote scherm tijdens de tribute in Paradiso??
Robin Freeman Robin Freeman uit Giessen schreef op 10 april 2016 om 16:54
Hi Jasper, I spent many a studio hour with Pim and remember him as a remarkably talented and amiable man. Good that you're keeping his memory alive. All the best to you. Robin Freeman
André Lageveen André Lageveen uit Joure schreef op 10 april 2016 om 15:53
Mooie site. Veel informatie! Ik heb Pim een paar keer aan het werk mogen zien met Kayak. Ik wist wel dat hij ook produceerde bij o.a. Maywood, maar dat hij dat ook voor zoveel andere artiesten deed is nieuw voor mij. Succes met deze site!
VariTrad.nl VariTrad.nl uit Groningen schreef op 11 maart 2016 om 10:37
Pim, Today , remarkable day, it's your birthday. we'll never forget... R.I.P.
Jeroen Kooistra Jeroen Kooistra uit Bodegraven schreef op 31 januari 2016 om 15:54
Genieten van de -zacht uitgedrukt- nogal uitgebreide discografie! Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik "Kayak met Pim" aan het werk heb mogen zien. Bedankt voor deze mooie site!
Robert Goliembiewski Robert Goliembiewski uit Tilburg schreef op 3 januari 2016 om 13:30
Beste beheerder, Wat een mooie en interessante site. Ik ben als muziek liefhebber heel blij met wat ik hier allemaal tegenkom. Als een kind in een speelgoedwinkel. Het meeste is van vóór mijn tijd. Pim Koopman's producties vind ik van alle tijden. Hier kom ik nog veel te weten ook over de "ins en outs" , releases en promo's. Van veel wist ik het bestaan niet eens. Typisch dat veel van de platen die ik ooit kocht, verzamelde of mij opvielen op de radio, producties van dhr. Koopman blijken te zijn, word mij hier duidelijk. Wat een wonder van een vakman is hij geweest zeg. Dat Alice Maywood altijd vol lof is over haar samenwerking destijds, begrijp ik heel goed. Dat zal wederzijds geweest zijn. De werken van deze twee meesters zijn van wereldformaat waarvan nog altijd volop genoten wordt, wereldwijd! In mijn verzamel-zoektocht, voornamelijk van Maywood, kom ik zoveel buitenlandse covers en uitvoeringen tegen. Ook de onlangs uitgebrachte versies zijn (bijvoorbeeld de Russische "Circumstance" : release 2014, als duet uitgevoerd) zo herkenbaar en tijdloos. Copy/Paste hieronder staande in Google search voor coverversie. > Diegene die niet verderkomt dan 'Rio', bij de vraag 'Wat weet u over Maywood?', komt écht heel wat info tekort. Ik zou zo graag willen dat in Nederland de songs van Alice Maywood nog eens in een tegenwoordige productie gebruikt worden en uitgevoerd. Dan niet een beat onder Rio en hupsakee, klaar .... Ik bedoel eerder zoals in Rusland: Cirumstance's originele arrangementen in de 2014 remake "untouched" nagespeeld, op de plaat en live. Dat de al 35 jaar oude creaties anno nu nogsteeds opnieuw succesvol zijn behoeft geen verdere uitleg. ... Wanneer ik op iets stuit waarnaar hier gezocht wordt of niet aanwezig, meld ik me hier weer, met alle plezier! Ook mijn enthousiasme van deze site, die mij verrijkt met al het moois van deze kunstige mensen, deel ik met veel respect op mijn pagina's. Super bedankt voor uw initiatief met deze informatieve site, die velen zal verblijden. Veel succes en vriendelijke Groeten, Robert Goliembiewski
Alice Maywood Alice Maywood uit Herveld schreef op 24 november 2015 om 12:12
Gouden Herinneringen. Samen met Pim, hebben we Maywood Groooots gemaakt !!! Pim Eeuwig Bedankt !!! Rust in vrede...... Love You Forever.....!!! Liefs, Alice Maywood.